SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Hastelloy ™ C-276

Slip tid: 2022-01-14 15:36:45  Hits: 0

hc-276is velkendt for sin fremragende korrosionsbestandighed i en bred vifte af ekstremt aggressive medier og meget straffe miljøer. Det er virkelig en superalloy blandt de højenickel-chromium-molybdenum materialer, og betragtes som den fremtrædende legering for den kemiske industri.

it modstår mange af de mest alvorlige medier, der opstår i kemisk behandling, herunder reduktion og oxiderende syrer. Den har ekstraordinær modstandsdygtighed over for svovlsyre og saltsyre, plus fremragende resistens over for phosphorsyre. Den kontrollerede mængde wolfram og meget højt indhold af molybdæn: (op til 17%) C276 har fremragende modstand mod stresskorrosionsprakling og pitting. Legering C276 er ogsånæsten uovertruffen i dets modstandsdygtighed over for havvand, især under sprækkeforhold, som ville fremkalde angreb i andre almindeligt anvendte materialer, såsom 316 rustfrit stål, 6mo rustfrit og monel. Hastelloy C276 begunstiges også af olie- og gasindustrien på grund af dets evne til at håndtere \"sur\" (naturlig) gas kombineret med dets ætsende modstand ved havvand. I sådanne miljøer er det blevet meget populært i producenten af ​​ventiler og pumper.

due til det høje indhold af chrom ognikkel i legeringen, wolfram og kobolt tilsættes. C276 er vanskelig at behandle, og råmaterialerne er dyre, men Hastelloy kan producere overraskende høje komprimeringsarmaturer og ventiler.-


Tidligere: Inpenel ™ 625.

Næste: Materiale anvendelse af rør og v...