SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Inpenel ™ 625 bøsning

Slip tid: 2022-01-14 15:28:15  Hits: 17

in625 , også kendt somonsn06625, w.nr.2.4856, alloy625, NiCR22MO9NB,NA21, har fremragende korrosions- og oxidationsbestandighed og har gode trækegenskaber og træthedsegenskaber fra lavt temperatur til 980 ° C, og er modstandsdygtig over for saltsprayatmosfære under stresskorrosion. Derfor kan den i vid udstrækning anvendes til fremstilling af aero engine dele, luftfartsstrukturelle dele og kemiske udstyr og lejligheder, der er i kontakt med havvand og udsættes for høj mekanisk stress.-

nin tilføjelse til IN625bøsning vist på billedet, det kan også gøres i pulver, støbegods, smedning ringdele, strimler, rør, stænger, 3D metalpulver, præcisionsstøbninger osv. 

 

it udviser fremragende korrosionsbestandighed i mange medier.

• Den har fremragende modstand mod pitting, sprækkekorrosion, intergranulær korrosion og erosion i chloridmedier.

• det har god modstandsdygtighed overfor uorganisk syre korrosion, såsom salpetersyre, phosphorsyre, svovlsyre, saltsyre osv. Og har også alkali og organisk syre korrosionsbestandighed i oxidations- og reduktionsmiljøer.

• Effektiv Modstandsdygtighed over for chloridionreducerende stresskorrosionsprakling.

• Der ernæsten ingen korrosion i havvand og industriel gas envi rongener, og den har høj korrosionsbestandighed over for havvand og saltløsninger, selv ved høje temperaturer.

• Ingen følsomhed under svejsning.

• Det er resistent over for carbonisering og oxidation I statiske eller cirkulerende miljøer, og er modstandsdygtig over for korrosion af klor

-we er en virksomhed med speciale i særlige legeringsmaterialer, er du velkommen til at kontakte os !


Tidligere: Invar ™ 36 Tyndt tape

Næste: Hastelloy ™ C Bar