SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Inpenel ™ 713c/halloy713c/onsn07713

Slip tid: 2022-01-14 15:24:45  Hits: 29

At i begyndelsen af ​​det 21. århundrede, markedsøkonomi og luftfart lidt alvorlige kriser, der fører til udviklingen af ​​mere effektive produkter med luftfartøjer og motorfabrikanter. Dennye generation af fly har forbedret aerodynamik, øget brugen af ​​kompositmaterialer ognye aluminiumlegeringer ognye fremstillingsprocesser, der hjælper med at reducere vægten. Aeraleenginer givernogle af de mest krævende applikationer til strukturelle materialer. Moderne turbinemotorer fungerer ved høje temperaturer og tryk, og motorkomponenter påvirkes ofte af destruktiv korrosion, oxidation og erosionsbetingelser. Disse motorer konverterer brændstofenergi til fremdriftstrøm. I de sidste par årtier er der opnået højere motorydelse ved at øge turbinegastemperaturen og øge effektiviteten af ​​hvert motorstadium. Siden udviklingen af ​​gasturbinemotorer til forsvarsrålefly er anvendelsen af ​​materialer ved høje temperaturer undersøgt. Udtrykket superalloy blev først brugt til at beskrive superlegeringer i midten af ​​-1940'erne. Ikke alene kan den bruges ved høje temperaturer, men det kan også opretholde sin styrke og sejhed ved høje temperaturer. Udtrykket refererer tilnikkellegeringer og koboltlegeringer.

Super legeringer anvendes hovedsageligt til fremstilling af gasturbinkomponenter, såsom knive, rotorer og skovler. Disse applikationer er resultatet af tidlig udvikling, der først anvendes i militær og civil luftfart, og senere overføres til elproduktionsindustrien. To teknologier er tæt forbundet med produktion og udvikling af superalloy dele: vakuum ovn teknologi og investeringsstøbning. Derudover tillader de komplekse geometrier af gasturbinkomponenter (såsom knive og rotorer) ikke omfattende brug af bearbejdningsprocesser. I denne forstand er brugen af ​​investeringstøbteknologi afgørende for succesen med Inconel 713c superalloy produkter.

For de fleste applikationer er inconellegeringer angivet som: Løsning Annealing og udfældning Hærdning (aldershærdning ). Inconel 713c er hærdet ved udfældningen af ​​den anden fase (for eksempelγ' og carbide) i metalmatrixen. Udfældningen af ​​dissenikkel (aluminium, titanium ogniobium) faser er forårsaget af varmebehandling i temperaturområdet 600 til 950C. For at denne metallurgiske reaktion skal forekomme korrekt, skal de stabile komponenter (aluminium, titan,niob) være i opløsning (opløst i matrixen); Hvis de præcipiterer i form af andre faser eller kombinerer i andre former, vil de ikke udfælde ordentligt, og legeringens fulde styrke kan ikke opnås. For at udføre denne funktion skal materialet først gennemgå en løsning Varmebehandling (opløsning Annealing er et synonym).

as en professionel producent afnikkel-cobalt legering materialer, vi har allerede dygtige casting teknologi og materiel forskning for legering 713c. Vi har været forpligtet til at løse den praktiske anvendelse af materialeværdi-added teknologi i komplekse miljøer, og have et solidt fundament for materielle udviklings- og materielle løsningskapaciteter.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Forskning om investeringsstøbnin...

Næste: Invar ™ 36 støbning