SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Investeringsstøbning

Slip tid: 2021-06-28 17:40:08  Hits: 1

investment Casting Udvikling afnye blade legeringer for at opnå høj temperatur ydeevne har krævet parallel udvikling i legeringsbehandling. Før 1940'erne, gasturbinemotorkompo klinger var jern-based legeringer gennem kold smedejern. I 1940'erne og 1950'erne blev investeringer støbning og vakuumsmeltning introduceret til fremstilling motor vinger. I 1970'erne blev retningsbestemt (DS) proces opfundet og gjort et stort fremskridt i den termiske kapacitet af bladene. Korngrænserne blev signifikant formindsket og krystallerne alle på linie i retning af centrifugalkraften stress. Baseret på DS casting proces blev enkelt krystal (SX) klinger udnyttes, som er fri for høj vinkel korngrænser og derfor dramatisk øge smeltepunktet af turbineblade]. Til dato har alle den moderne Trent motorfamilie inkorporere monokrystallinske materialer. dag er turbineblade designet med komplekse geometrier og indviklede kanaler, som tillader køligere luftstrømmen i  langs  bladene løbet Betjening. Derfor er turbine komponenter normalt produceret ved investeringstøbning.   


The investeringstøbningsprocessen (også kaldet tabt

wax casting) involverer følgende trin: - 1. Et mønster af den komponent af støbning fremstilles ved at injicere smeltet voks i en metalform. Omnødvendigt (såsom for kølekanaler i turbineblade), kan keramiske kerner foranstillet i formen til indviklede fordybninger til støbegodset. Voksmønstre kan monteres i klynger for at gøre det muligt for flere knive, der skal produceres i en enkelt støbning.

 2. Voks formen dyppes derefter

i keramisk opslæmning bestående af bindemidler og blandinger af zircon (ZrSiO4), aluminiumoxid (Al2O3) og silica (SiO2), efterfulgt af Stukkaturen med større partikler af de ovennævnte materialer. Denne proces skal gentages flere gange, indtil shell tykkelsen er tyknok til at modstå det mekaniske chok ved at modtage det smeltede metal.

 

3. Efter at granaten er konstrueret, er voks fjernes i en autoklave eller ovn.

  4. Det keramiske støbeform derpå brændes til høj temperatur for at opbygge sin styrke og gøre den klar til at modtage det smeltede superlegeringer.

 5. Når støbningen er færdig, bliver investeringsomkostningerne skaller bankede og de keramiske kerner udvaskes under anvendelse af en høj

pressure autoklaven ved kemiske midler.

-



Tidligere: Inpenel ™ 718 støbning

Næste: Indflydelsen af ​​støbefaktore...