SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Nikkelbaserede metalstøbegods

Slip tid: 2021-06-28 17:38:32  Hits: 2

Vi levere en række almindeligt brugtenikkel-based metal casting legeringer at imødekomme kundernes behov for metal- støbning projekter. Ved konvertering fra tidligere konstruerede smedede dele tilnikkel-based støbegods,nikkel-based støbegods kannormalt designet til at øge produktiviteten og reducere de samlede omkostninger afnikkel-based legering støbegods.

Den valg af legering er en meget vigtigt aspekt af del design. At vælge den rigtigenikkel-based legering afhænger af flere faktorer, herunder miljø, hvornikkel-based støbning er i brug. Desuden, hvisnikkel-based støbegods anvendes i kombination med smedede dele (dvs. to dele er svejset sammen), skal indledende drøftelser blive gennemført med metallurgiske eksperter for at sikre, at du vælger den passende kemiske og materielle ydeevne program, der passer dig . vigtig.

Nickel-based legeringer er kendt for deres oxidation og korrosionsbestandighed i barske miljøer og temperaturer høje. Hertil kommer, at i dag' s marked, ASTM specifikationer tillader alle at bruge flere mærkenavne fornikkel-based legeringer, herunder:

· Monel®-Monel® er ennikkel-based legering , hovedsagelig består afnikkel (op til 67%) og kobber, med små mængder af jern, mangan, kulstof og silicium. Monel® er stærkere end rentnikkel, og dets legering er resistent over for mange korrosive midler, herunder hurtigt-flowing havvand. De kannemt kastes og fremstilles ved varmt arbejde og koldt arbejde, post-casting behandling og svejsning.

· Hastalloy®Hastalloy® er ennikkel-baseret metalstøbegods legering med høj korrosionsbestandighed. Inddragelsen af ​​molybdæn gør Hastalloy® hårdere og stærkere ved høje temperaturer, hvilket gør den ideel til svejsning applikationer. Dissenikkel-based legering støbegods ernemme at fremstille og form. De har god duktilitet og kan være forfalsket og kolddeformeret.-

· Inconel®Inconel®nikkel-based legering støbegods er anti-oxidation og korrosion materialer, som er meget egnede til anvendelse i ekstreme miljøer, der er ofte udsat for tryk og varme. Efter opvarmning, vil Inconel® danne en tyk og stabil passivering oxidlag for at beskytte overfladen mod yderligere erosion. Inconel® kan opretholde styrke over et bredt temperaturområde og er attraktivt for høj-temperature applikationer. I høje-temperature anvendelser vil aluminium og stål opnåelse krybning på grund af varme krystal stillinger. Den høje-temperature styrken af ​​dennenikkel-based legering er udviklet gennem fastopløsningsforstærkning eller udskillelseshærdning-

Almindelige Nikkel støbegods Batterikemier omfatter:.

Monel                   Inconel 

405

                                  600 

400

                                  617  

401

                                  625 

404

                                  690 

K

500-                                718 

                                     X 750-









Tidligere: Metal 3D-udskrivningspulverforber...

Næste: Co-baserede legeringsstøbegods