SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Nikkel ognikkelbaserede legeringer

Slip tid: 2021-09-28 10:30:54  Hits: 14

1. Indenlandsk produktionsstatus fornikkel ognikkel-Purenikkel til indenlandsk industriel brug kan produceres på egen hånd, mennoglenikkelbased legeringer er primært afhængige af import.

-

 types afnikkel ognikkelbased legeringer (nogle harnationale materielle standarder)

-

Commonly brugtnikkel ognikkel微信图片_20210928101800.jpgbased legering modeller er : PURE NICKEL N6; Monel 400; Hastelloy B, Hastelloy B2; Hastelloy C

276 osv.

---

图片1444.png2. Korrosionsbestandighed afnikkel ognikkelnickel har en større tendens til at blive en passiv tilstand. Vednormale temperaturer er overfladen af ​​nikkel dækket af en oxidfilm, hvilket gør det modstandsdygtigt over for korrosion i vand og mange saltopløsninger.

-

nickel i ikkehoxidizing Fortyndesyrer, såsom 15% saltsyre,17% svovlsyre og mange organiske syrer, er ret stabil ved stuetemperatur. Mennår oxidanter (FECL2, CUCL2, HGCL2, AgNO3 og hypochlorit) og ventilation tilsættes, øges korrosionshastigheden af ​​nikkel signifikant.

 

nickel er helt stabil I alle alkaliske løsninger, om det er høj temperatur eller smeltet alkali, som er en fremragende karakteristika fornikkel.-<<

 monel er mere korrosionresistant endnikkel i reducerende medier , og mere korrosion

resistant end kobber i oxidationsmedier og mere korrosion

resistant endnikkel og kobber i phosphorsyre, svovlsyre, saltsyre, saltopløsninger og organiske syrer.

 

innogen koncentration af flussyre, monellegering er meget modstandsdygtig over for korrosion,når oxygen kommer ind i lidt. Mennår der er beluftning og oxidant i opløsningen, ellernår der er skadelige urenheder, såsom jernsalt og kobbersalt i opløsningen, vil dets modstand mod flussyre falde. Ud over platin og sølv blandt metalmaterialer er det en af ​​de bedste materialer, der er resistente over for flussyre korrosion.---

it er meget modstandsdygtig over for korrosion i kaustisk alkaliopløsning , mennår koncentrationen af ​​natriumhydroxid er høj, er korrosionsbestandigheden af ​​monellegering værre endnikkel, men det er stadig mere alkali-resistent end andre metalmaterialer. 

monel legering er tilbøjelig til at streskorrosionsrakning. Det er bedst at bruge det efter annealing på 530 650 ℃ for at eliminere stress.

 hastelloy legeringer, der almindeligvis anvendes, er Hastelloy B (B2, B

3) og Hastelloy C

276, som har høj korrosionsbestandighed hos ikke-quitiserende uorganiske og organiske syrer, såsom modstand mod fortyndet ved 70 ° C. Svovlsyre, resistent over for alle koncentrationer af saltsyre, phosphorsyre, eddikesyre og myresyre, især varmeresistant koncentreret saltsyre.-

 

hastelloy er stabil i kaustisk Alkali- og alkaliske løsninger og helt stabilt i økologiske medier, havvand og ferskvand.

-----

Tidligere: Varmebehandling og analyse afnikk...

Næste: Avanceredenikkelbaserede superlej...