SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Teknologi af laser reparationssvejsning afnikkel superalloy indre klapper af jetmotor (2)

Slip tid: 2021-06-28 17:42:01  Hits: 3

fixtures er designet til at styre og lokalisere det bevægelige værktøj og også for at rumme flere samlinger i henhold til komponentens størrelse. Statorbladet assembies kan svejses ved hjælp af en anden måde, hvorved svejseproceduren for hver joint Between blade platforme kræver fire svejsekasser: tack og finish Svejsning til den ydre platform, tack og finish svejsning til den indre platform. Nu for at gøre alt dette har vi brug for et andet sæt strålingsindstillinger og et andet mønster af bevægelse af arbejdsstykkemanipulatoren. Det er indlysende, at systemkompleksitetennu er blevet øget, og vi Secondary automatiseret support. Denne støtte kommer fra CNC Wheree i operatøren lærer først maskinen om hver af underrutinerne for de fire svejsepasser. Han lærer derefter maskinen som, hvordan man korrekt placerer vinklen på hvert led i en sekvens such, atnår varmen fordeler, minimerer den mulige forvrængning. Nu da maskinennu er opmærksom på at betjene fundamentet, har operatøren kun at indlede svejsecyklusen, og maskinen tager sig selv om, at operatøren kun tager en tilsynsrolle.

 

laser beam welding

laser stråle svejsning er en svejsning fusionsproces, hvor materialer er forbundet med brugen af ​​lasere. Højintensitetslasere til svejsning bruges generelt til at slutte sig til materialer med højt smeltepunkt som superlegeringer. Laserstrålerne i systemerne er fokuseret på hulrummet og harnok energi til at smelte materialerne og fylde hulrummet. Denne proces er megetnyttig, da det let kan automatiseres med robotikmaskiner. I opsætningen er der kredsløb bestående af en højt ladet kondensator, to højintensive flashlamper, objektiv og to reflekterende spejle. Som i billedet bliver de oprettet. Energikilden leverer høj energi, og flashlamperen udsender Energized Photoner. Disse fotoner rammer på overfladen af ​​Ruby Crystal og elektronerne på grund af disse fotoner bliver de spændte på højere skaller. Disse elektroner,når du vender tilbage til lavere energiforstærker, udsender fotoner, der rejser i retninger. Disse fotoner spænder igen ellectrons og samme proces gentagelser for at producere to fotoner. Dette gentager og gentager og resulterer i en koncentreret fotonstråle. Ovennævnte spejl er 100% reflekterende, og andre delvist reflekterende, afspejler fotonet og fra dennederste side,nogle fotoner får relased til at indhente på linsen. Linsen fokuserer strålen til hulrummets punkt. Denne høje intensitetsfotoner har energinok til at smelte materialet og fylde hulrummet. Dette bliver en stærk svejsning,når smeltefryserne. 

/

 

tens densitet er meget høj, i størrelsesordenen 1mwsquare cm. På grund af dette er hazet mindre, og afkølingshastigheden er høj. På grund af fokuseringen af ​​denne udformning og positionering af den koncentrerede lysstråle kan automatiseres, og generelt bruges CAM til at styre bevægelserne.

lbw er:

high kvalitet og ingen elektrode krævet

no værktøj slides som det er en ikke-kontaktproces

Easily automatiseret og kan anvendes til produktion i stor skala

Ability til svejsemetallerne og superlegeringer af forskellige fysiske egenskaber


\\n ● \\n \\nUnlike EBW , kan udføres gennem luft, og der kræves ikkenoget vakuum. \\n \\n \\n \\nmen, i stedet for disse egenskaber, er det ikke brugt meget i dagliglivssvejsning som initial \\n \\n \\n \\ncost og vedligeholdelsesomkostninger er også høj. Også højt kvalificerede arbejde er påkrævet, og \\n \\n \\n \\nenergy konvertering er meget mindre. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Teknologi af laser reparationssve...

Næste: Geometri af fjernelse og effektiv...